Wednesday, October 19, 2005

Terima kasih

Sebenarnya sampai sekarang aku masih tak percaya yang aku dah ada blog aku sendiri. Memula dulu aku cukup kagum bila tengok blog orang lain. Cantik je aku tengok dorang decorate blog dorang. Kagum betul aku nengok dorang buat macam2 banner yang lawa2, Kreatif betul dorang ni dan bermula dari situ lah aku mula menyimpan hasrat nak buat blog sendiri macam dorang. Tak sangka akhirnya aku mampu memiliki blog aku ni walaupun tak secanggih dan secantik macam blog orang lain.

Memang aku ngaku aku ni bukan la pandai sangat nak decorate blog ni sebab tu la korang nengok blog simple je. Tu sebab le blog aku ni cam padang jarak padang tekukur cam baru lepas kena taufan Rita je. Tapi takpe decoration tu pada aku tak le penting sangat. Apa yang lebih penting ialah aku dapat luahkan isihati dan bercerita tentang diri aku untuk tatapan korang dan generasi keluarga aku pada masa akan datang melalui blog aku.

Memang tak dapat aku nafikan kekadang tu aku ni bukanlah pandai sangat nak mengarang dan menyusun bahasa dalam blog aku. Menaip pun kekadang aku asyik tersilap je, dah le.. ayat pun kekadang tertunggang langgang. Itulah aku, memang banyak kelemahan penulisan aku dan tak salah kalau aku katakan aku memang tak berbakat langsung bab menyusun ayat ni. Sori le yea kalau korang rasa ada diantara ayat2 aku yang membuatkan korang tersinggung atau mungkin marah dan tak bersetuju dengan pendapat atau pandangan yang aku utarakan.

Apapun sebenarnya hari ni aku teringin menjadikan entry hari special sikit dari yang selalu. Kali ni aku nak mengucapkan ribuan terima kasih pada korang yang sudi menjenguk dan membaca blog aku ni. Tak sangka dalam keadaan aku yang selalu kekurangan idea dan gaya penulisan yang asyik salah dan kelam kabut, masih ada gak pembaca blog yang sudi datang ke blog aku ni. Terima kasih pada Sempoii, Masy, Din TKD, Edryna, Nonie, Zak zak, Akuro, Tipahvogue, Akira dan termasuk lah semua invisble visitor yang namanya takde di sini. Terima kasih pada korang semua kerana telah sudi menyerikan blog aku ni dengan komen2 korang.

TERIMA KASIH SEMUAAA….OHHH LIHAT LAH DOHNIYA…HUK..HUK..HUK

P/S: Untuk menghargai korang semua, actually aku tingin nak buat poll dan hadiahnya (hadiah utama la) pun aku dah belikan sikit2. Mostly barang komputer la i.e. Wireless Keyboard/Mouse, MP3 Player, etc. Takde le mahal ngat hadiahnya, tiap2 satu hadiah tu cuma RM150 ke bawah je harganya..(aku pun sengkek gak weih..) Tapi aku ingat nak tunggu dulu la, kot2 jumlah pembaca blog aku ni boleh bertambah sikit masa lagi. Masa tu baru le best nak buat poll nanti. Kalau tak kang, senang sangat le korang leh menang…kan? Tak best la gitu sebab tak adventure dan tak meriah competition nya. Ada sesapa leh kasi idea?
Tak pun mana lagi best? Nak buat poll ke atau buat teka gambar? Ala teka gambar cam yang penah dorang buat dalam kuiz kat TV tu. Aku tangkap gambar dan klu korang teka la ramai2, tu gambar apa.? **mati le korang jangan harap la aku nak kasi gambar yang senang untuk diteka..heheheh**. Kita buat competion ni selama 2 minggu (ada lebih kurang 10 gambar la gitu) dan bila dah tamat, kita tengok le sapa yang bayak teka bngan betul dia le menang. ok gini?